+46 10 490 62 55

Onlinebutik med varor för djurVälkommen till vår djurbutik online!Här kan du köpa husdjursförnödenheter för kattungar och valpar, vuxna hundar och katter, fåglar och gnagare samt akvariefiskar. I avsnittet på sajten hittar du allt du behöver för att upprätthålla skötseln av djuren. Vi tar hand om dina husdjur, så vi arbetar bara med pålitliga tillverkare.

Detaljhandelsnätverket har mer än 20 djuraffärer och egna lager, så leverans är möjlig på 1 timme. Beställ de produkter du behöver till överkomliga priser med leverans både till närmaste utlämningsställe och till din dörr. Ta själv beställningen inom 20 minuter efter registrering, om alla varor till djur finns i lager i vår utvalda butik.

Använd tjänsten "Gratis specialistkonsultation" om ditt husdjurs tillstånd väcker frågor.

Det finns ett bonusprogram för stamkunder. Sajten innehåller många namn på husdjursprodukter och butikens sortiment utökas hela tiden: vi följer nyheterna och arbetar för att endast tillhandahålla högkvalitativa och certifierade produkter för djur till landets bästa priser. Varje typ av produkt har egenskaper som du kan bekanta dig med innan du köper.